28.12.17

Lillepärjad

Selline see viimases postituses tegemisel olev lillepärg sai:


Lilled ja lillede seadmise kunst on mind alati paelunud. Eestis hoopis teise ameti peal olles unistasin ikka vahel võimalusest lilleseade kursustele minna. Eestis ei õnnestunud, aga Iirimaal õnnestus... lausa ühte lillepoodi tööle ja hollandi meisterfloristi käe alla õppima. See oli vast üks olulisemaid asju, mis mu elu ka mõjutanud on - enne lillepoe kogemust ma õieti ei teadnud ega uskunud, et minus ka mingi loominguline pool olemas on. Siiani kolleegid mäletavad ja naeravad, kuidas ma kunagisele juristile omase pedantsusega seadeid tehes aeg-ajalt joonlaua appi võtsin... Päris nalajakas oli! Meenutamaks lillepoe aegu, mõned pildid seadeist, mida seal tegin:











Mis kunstlilledesse puutub, siis neid ei meeldinud mulle kunagi kusagil kasutada või seada. Kuni tuli Tiina oma sooviga - kas teeksin talle pildistamise jaoks mõned lillepärjad. Tiina Liimandi on mu armas kallis sõber Pärnus, kes on fotograaf ja kes peale kõigi muude imeliste fotode teeb ka võrratuid portreepilte. No selge see, et kui iga fotosessiooni jaoks päris lilli pähe või kätte seada, läheks need fotod ülikalliks maksma. Võtsin siis väljakutse vastu. Otsisin pikalt head algmaterjali - sellist, mis näeks välja vähemalt ligilähedane ehtsatele lilledele.









Fotode autor Tiina Liimandi, kellega saab ühendust kohalolu.com lehe kaudu
või helista +372 51 37207 , kui on soovi endast ilus portreefoto saada. Võin öelda, et fotosessioon Tiinaga ei ole tavaline pildistamiste seeria - see on Tiinaga meeldiv koos- ja kohalolemine, lõbus mäng ja koosloomine. Te ei kahetse!

Kasutan siinkohal ka võimalust tänada kõiki eespool toodud fotodel olevaid daame võimaluse eest oma pärgi siin oma blogis eksponeerida - teie oletegi need, kes need pärjad ka päriselt elama panevad. Te olete imelised ja ilusad!


Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar